Derfor valgte vi midtermolen

Sopra Steria

Vi faldt for udsigten over vandet

Sopra Steria har flyttet 80 medarbejdere fra Skovlunde til deres nye 750 m2 store kontor på Midtermolen 1.

Scandesign Media A/S

Vi har skræddersyet lokalerne til os

Scandesign Media har fået de optimale rammer til deres 30 medarbejdere på deres 750 m2 på Midtermolen 3.

Sopra Steria

Vi faldt for udsigten over vandet

It-konsulenterne i Sopra Steria faldt for udsigten, vandet, lyset og beliggenheden tæt på byen, da de valgte af flytte fra et stort kontor i Skovlunde til mindre, moderne lokaler på Midtermolen.

Udsigt, lys, luft, vand, vid himmel og højt til loftet

Da den internationale it-konsulent-virksomhed Sopra Steria for nylig flyttede fra et industrikvarter Skovlunde til deres nye 750 m2 moderne kontor på Midtermolen var de store vinduespartier med udsigt over vandet og beliggenheden tæt på Østerport Station af stor betydning. Sopra Steria ønskede sammen med den nye adresse at skabe et nyt brand og virksomhedskultur.

”Det var vigtigt for os at flytte til lokaler, der kunne give os en ny start og løfte vores brand hen imod fleksibilitet, højt til loftet og dynamik. At komme tæt på byen og Østerport Station, så det er let at komme til og fra kontoret og at bo med udsigt ved vandet, synes vi symboliserer vores virksomhed,” forklarer Maiken Lykke, der er HR-ansvarlig.

Hyggeligt og intimt

Sopra Steria er for nylig gået fra at levere it-drift til at levere it-konsulentydelser, og derfor havde de ikke længere brug for så meget plads som de 3.000 m2 i Skovlunde gav dem.

”Vi er midt i en stor forandring, hvor medarbejderne er gået fra at sidde på kontoret med faste opgaver og kollegaer, til at rigtig mange af vores konsulenter arbejder ude hos kunderne eller måske kommer ind et par timer og så er afsted igen til kundemøder og projekter. Så når medarbejderne er på kontoret, må de endelig ikke føle sig som gæster. Derfor har det været vigtigt at skabe et hyggeligt, intimt og dejligt sted, så de føler sig som en del af fællesskabet, når de er her. Derfor har ingen faste pladser, så vi kan sidde tæt,” forklarer Maiken Lykke.

Alle er velkomne

I forbindelse med flytningen har Sopra Steria også afskaffet hylder, reoler og papir i virksomheden. Og indgangspartiet er holdt åbent på grund af udsigten over vandet til begge sider, men også, fordi man på den måde træder direkte ind i mylderet, som Maiken Lykke beskriver det.

”Det er et vigtigt signal, vi gerne vil vise vores kunder: Kom og vær en del af os! Her siger man goddag og velkommen, ligegyldigt hvem der træder ind ad døren. Sådan var det ikke før, fordi folk sad så spredt i de meget store lokaler,” siger hun og afslutter:

”Der er sådan lidt zen over det at bo ved vandet.”

Scandesign Media A/S

Vi har skræddersyet lokalerne til os

For webbureauet Scandesign Media spillede den høje kvalitet og ikke mindst fleksibilitet i lokalerne på Midtermolen en afgørende rolle.

Kontorlokaler med unik beliggenhed

Scandesign Media er et full-service webbureau med fokus på koncept og strategi, der har store kunder som Ørsted, OBH Nordica og Rockwool Fonden. Da Scandesign Media for nylig flyttede til deres nye lejemål på Midtermolen var det først og fremmest kvaliteten og fleksibiliteten i lokalerne, der var afgørende for valget af deres nye adresse.

”Vi fik mulighed for at skræddersy lokalerne og indretningen efter vores behov. Det er vigtigt for os at have en høj grad af frihed i forhold til placering af mødelokaler, inventar, gulve og vægge,” forklarer direktør Martin Palmqvist.

Derudover spillede den unikke beliggenhed tæt på Langelinie og de gode transportmuligheder med Østerport Station få minutter derfra også en stor rolle.

”Placeringen er også vigtigt i forhold til de kunder, vi får på besøg, og de kunder, vi gerne vil tiltrække. Derfor er det vigtig, at lokalerne og området afspejler den kvalitet, vi gerne vil stå for,” siger Martin Palmqvist.